fredag, augusti 31, 2007

Citius, altius, fortius

Snabbare, högre, starkare - olympiska spelens paroll visar även utveckling av min vardag om man modifierar det lite. Snabbare är en sanning i sig själv när antalet tider att passa denna vecka snittades upp från nästan ingen alls under sommaren till åtminstone en om dagen för att nästa vecka vara minst det tredubbla.
Högre och starkare, ja det pågår ju ett världsomspännande mästerskap i friidrott i Osaka där det är just det som gäller. Enkelheten i springrenar, höjdhopp och längdhopp (även kula) gör att det är lätt att relatera till att de som tar medalj inte bara tränar massor utan även har en otrolig talang. Träningsdosen varier även på den nivå ganska mycket. Mångkamparna filar teknik många timmar varje dag och keneyanerna som skuttade ifrån Musse lär köra 3 pass om dagen. för mig är 3 träningsrundor en bra träningsvecka...

Till sist....
Kul att så så många läser, lovar försöka komma tillbaka till en uppdatering i veckan, men de två veckorna före tentan i tisdags var närapå extremt monotona med ett flera timmars plugg på BMC varje dag och någon timmes jobb på kvällen, det har med andra ord inte funnits så mycket att skriva om.

Inga kommentarer: