söndag, maj 20, 2007

Vårfest i Uppsala


Vårvärmen har gjort allt så grönt, i torsdags var jag på trädgårdsfest på Pharmen. Kul med så många människor i huset, hoppas ni hade lika trevligt som jag hade det. I lördags på väg hem från en cykelpromenad (cykeltur med punktering, varpå gå är enda alternativet) gick många på väg till nationernas vårbaler i frackar och stiliga klänningar ackompanjerande av breda leenden. Nästa år får det bli ett besök för egen del men så blev det inte igår.

En sväng förbi BMC inför hemmapluggandet imorgon och ner till stationen och heja på brorsan vid stationen. Om någon mot förmodan missat att det är 300 år sedan Linnés födelse nu i veckan så tag en promenad på stan, det ger intryck. Tulpaner i massor i stadsparken, palmer utanför centralstationen, flertalet jättekrukor på stora torget och då har jag inte ens nämnt botaniska trädgården...
Snart avgör jag också vem som får följa med och lyssna på paneldebatten med bland annat Kofi Annan på fredag. Fortfarande några dagar kvar så kom igen och ta chansen (se tidigare inlägg)!

Inga kommentarer: