söndag, maj 13, 2007

Tystnaden total

Oj då, Serbien vann Eurovisionsschlagern och även om vi som tittade på det igår inte såg det som våran favorit så och ett grattis till segraren. Tv- produktionen i Belgrad kommer mångfaldiga sin budget mot ett vanligt år. Det mest glädjande även om det säkert bara följde EBU:s regler var att det inte kom några politiska uttalanden om Kosovo när medieljuset var som starkast. Härligt att ett helt Europa en kväll om året kan låta tävling vara lek och inte utnyttja tävlingsscener (som t.ex. fotbollsarenor) för budskap som inte hör dit.

Så avslutas ishockey-vm idag. Precis som expertkommentator Berglund i Tv4 så håller jag med om Ryssland om de vill kommer spela bort Sverige lätt, tänker nog inte se matchen...

En till sak från TV4 söndagsmorgon som jag såg lite på idag. Återigen håller jag med JSvH om att det är intressant att följa företagare likväl som idrottsmän.
Varför skulle inte 20 år och 30000 timmar vara lika intresseväckande som de 10 år och 10000 timmar bakom en elitidrottsman eller kvinna? Ta chansen uppsalastudenter, kanske får jag också plats?? Inspiration kan man inte få för mycket av.

Inga kommentarer: